Blogi

Kotimaan matkailu – koe upeita elämyksiä Suomessa

Tämä vuosi on sisältänyt paljon uuden oppimista, harjoittelemista ja kokeilemista. Ekomatkaajat on ollut uuden edessä, koska maaliskuussa jouduimme perumaan asiakkaiden ulkomaanmatkat. Maailma suljettiin matkustamiselta. Vieläkään ei tiedetä, koska vapaaehtoiset voivat matkustaa ulkomaille. Thaimaan Phra Thongille pääsee ehkä jo tammikuussa 2021, kun taas Etelä-Afrikan Marakele pysyttelee todennäköisesti kiinni vielä ainakin alkuvuoden 2021.

Ekomatkaajat lähti edistämään kotimaan matkailua

Ekomatkaajat tunnetaan jo varsin hyvin kilpikonnamatkojen myyjänä. Keväällä aloitimme myös kotimaan matkailun edistämisen. Ryhdyimme markkinoimaan majoitusta suomalaisille ja ulkomaalaisille. Jo huhtikuussa avasimme matkakaupan, josta voi ostaa esimerkiksi yön tentsilessä tai lasi-iglussa. Myöhemmin kauppaan lisättiin myös mahdollisuus yöpyä päremajassa ja mökkimajoitusta. Kuinka moni voi sanoa yöpyneensä Vallisaaressa tai Nuuksion poropuistossa?

Tutustu matkakauppaamme ja mm. näihin kohteisiin:

https://ekomatkaajat.johku.com/

Kesä ja syksy on mennyt laatiessa potentiaalisille ulkomaalaisille asiakkaille matkapaketteja. Valikoimaan on tullut monenlaisia kierroksia, jotka sisältävät majoituksen ja aktiviteetteja. Ekomatkaajilla on valmiina mm. matkaohjelmia Porvoo – Nurmes – Paltamo – Tampere – Helsinki, Helsinki – Paltamo – Oulu sekä Helsinki – Vaasa. Näitä ohjelmia myymme matkanjärjestäjien kautta yksittäisille asiakkaille sekä ryhmille.

Olen oppinut, että kriisitilanteessa ei voi jäädä paikoilleen. Pitää yrittää. Pitää suunnitella tulevaa. Sitä Ekomatkaajat tekee nyt. Uhanalaisia eläimiä emme ole unohtaneet. Suunnittelemme myös uusien kohteiden mukaan ottamista. Tällä hetkellä töitä tehdään kuitenkin kotimaan matkailun edistämiseksi.

Jaa kirjoitus:

Ekomatkaajat

Muita postauksia