Blogi

Kokemuksia vapaaehtoistyöstä ulkomailla

Kokemuksia vapaaehtoistyöstä

Ekomatkaajista on kirjoitettu vuosien varrella paljon. Vapaaehtoistyö ulkomailla on innostanut monia lähtemään matkalle ja saanut median kiinnostumaan aiheesta. Ekomatkaajat on Suomen ainoa uhanalaisiin eläimiin ja luonnonsuojeluun keskittynyt yritys, joka järjestää vastuullisia elämysmatkoja. Kauttamme pääset kokemaan koskettavia hetkiä eläintensuojelun parissa ja osallistut suojelutyöhön asiantuntijoiden johdolla. Vapaaehtoistyö saattaa muuttaa elämäsi – antaudu siis elämäsi seikkailuun! Valikoimassamme on upeita erilaisia kohteita yhden – kahden viikon vapaaehtoistyötä varten. Ehkä juuri Sinun ansiostasi lukemattomat eläimet saavat mahdollisuuden elää.

Kokemuksia vapaaehtoistyöstä Thaimaassa

Suosituimpana kohteenamme on pysynyt toiminnan alusta saakka Thaimaan Phra Thong. Tämä on kohde, josta suurin osa asiakkaista lähtee pois kyynel silmäkulmassa. Lähes kaikki kohteessa käyneet sanovat haluavansa palata joskus takaisin.

Ekomatkaajien toteuttaman tuoreen tutkimuksen mukaan 94% vastanneista ei ole tehnyt vapaaehtoistyötä ulkomailla. 76% vastanneista haluaisi lähteä vapaaehtoistyöhön. Ajattelimme, että ehkä päätöksentekoa helpottaisi, kun saisi ensin kokemuksia vapaaehtoistyöstä ulkomailla. Tämän takia nostamme tässä blogissa esille vanhoja artikkeleja vuodelta 2012, jotka ovat yhä luettavissa netistä. Näissä kaikissa kerrotaan kokemuksista vapaaehtoistyössä Thaimaassa.

Vapaaehtoisena Thaimaassa

Annika Metsäketo radio Novalta kertoo minkälaista vapaaehtoistyö Thaimaassa on

Annika Metsäketo kertoo vapaaehtoistyökokemuksistaan Thaimaassa

Artikkeli vapaaehtoistyöstä Thaimaassa

Kokemuksia vapaaehtoistyöstä Thaimaassa voit lukea myös uudesta blogistamme huhtikuulta 2021 sekä Facebookin matkapalautteista.

Vapaaehtoistyö Thaimaassa kaudella 2021 – 2022

Thaimaan Phra Thongin kohteeseen vapaaehtoistyöhön aukeaa haku yleensä syyskuun aikana. Tämä tarkoittaa sitä, että tällöin voit täyttää hakemuksen vapaaehtoistyöhön ja vahvistamme paikat heti kun se on mahdollista. Yleensä paikka vahvistetaan muutaman päivän sisällä. Vapaaehtoistyö Thaimaassa on monen mielestä upea tapa tehdä merkityksellistä työtä, päästä eroon stressistä ja lomailla upeissa maisemissa samanhenkisessä seurassa. Koe unelmiesi loma vapaaehtoistyössä Thaimaassa ensi kaudella! Lue lisää vapaaehtoistyöstä Thaimaassa ja hae mukaan!

Maailmalla vain yksi tuhannesta kilpikonnasta selviytyy aikuiseksi. Lähde auttamaan kilpikonnia!

Jaa kirjoitus:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ekomatkaajat

Muita postauksia