Blogi

Sitoumus2050

Ekomatkaajat sitoutuu omalla toiminnallaan vapaaehtoistyöntekijöiden avulla suojelemaan merikilpikonnia ja varmistamaan niiden säilyminen maapallolla myös seuraavien sukupolvien ajan. Ekomatkaajat haastaa mukaansa myös yhteistyökumppaninsa globaalisti, sekä kannustaa asiakkaitaan sitoutumaan tavoitteeseen.

Ekomatkaajien toiminta

Tarjoamme ainutlaatuisia ja vastuullisia elämysmatkoja. Niiden aikana vapaaehtoiset suojelevat uhanalaisia eläimiä ja luontoa. Vapaaehtoistyötä tekevät vapaaehtoiset opetetaan työhön ja orientaation jälkeen työtä tehdään ammattilaisten opastuksella. Tavoitteenamme on minimoida mahdolliset ympäristölle aiheutuvat haitat niin, että ympäristölle koituisi enemmän hyötyä. Teemme yhteistyötä vain vastuullisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Merikilpikonnien uhanalaisuus

Merikilpikonnilla on useita haasteita, kuten merten likaantuminen ja roskaantuminen, valosaasteet ja elinympäristöjen tuhoutuminen. Sen seurauksena merikilpikonnat ovat vaarassa kuolla sukupuuttoon, sillä vain noin 30 prosenttia merikilpikonnan poikasista selviää hengissä. Jossain maissa vain yksi tuhannesta poikasesta selviytyy aikuiseksi. Tällä hetkellä tarvitaan akuuttia apua merikilpikonnien suojelemiseksi.

Sitoumus2050:n tavoitteet

Jaamme tietoa Sitoumus 2050:stä yhteistyökumppaneillemme ja asiakkaillemme. Tavoitteenamme on herättää keskustelua ja lisätä tietoisuutta merikilpikonnien suojelutyön merkityksestä. Toisena tärkeänä tavoitteena on saada 500 asiakasta sitoutumaan sitoumukseemme vuoteen 2027 mennessä. Se ei maksa mitään!

Merikilpikonnille parempi tulevaisuus!

Voit auttaa merikilpikonnia useilla tavoilla. Helpoin tapa on kerätä roskia pesimärannoilta. Jos sinulla on pari viikkoa aikaa lähde vapaaehtoistyöhön!

Kannustamme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneita jakamaan tietoisuutta merikilpikonnien suojelusta. Yhdessä voimme auttaa ja pelastaa merikilpikonnia.

Sitoudu Ekomatkaajien sitoumukseen: merikilpikonnille parempi tulevaisuus!

Jasmin

Jaa kirjoitus:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ekomatkaajat

Muita postauksia

Sitoumus2050

Ekomatkaajat sitoutuu omalla toiminnallaan vapaaehtoistyöntekijöiden avulla suojelemaan merikilpikonnia ja varmistamaan niiden säilyminen maapallolla myös seuraavien

Lue lisää »