Blogi

Oppilaitosyhteistyön merkitys

Ekomatkaajilla on ollut vuosien varrella useita työharjoittelijoita ja olemme toimineet useiden opinnäytetöiden toimeksiantajana. Olemme halunneet antaa opiskelijoille työharjoittelupaikan, jossa he saavat tekemällä oppia. Olemme halunneet kasvattaa vastuullisen matkailun osaajia ja olla vaikuttamassa siihen, että hyvät tekijät saavat harjoittelupaikan.

Oppilaitosyhteistyö on kehittynyt vuosien varrella ja nykyään moni opettaja suositteleekin Ekomatkaajia työharjoittelupaikkaa hakeville.

Kuka uskoisikaan, kuinka monta harjoittelijaa meillä on ollut, jos en olisi kirjoittanut kaikkea ylös. Tässä on koko lista:

Vuonna 2018 harjoittelijoita oli 2 kpl, 2019 harjoittelijoita oli 3 kpl, 2020 harjoittelijoita oli 3 kpl, 2021 harjoittelijoita oli jopa 8 kpl, 2022 tähän mennessä harjoittelijoita on ollut 3 kpl, joista yksi on parhaillaan työharjoittelussa. Kiitos tähän astisesta yhteistyöstä Perho, Laurea, Haaga-Helia, Omnia, Tampereen aikuiskoulutuskeskus, Kajaanin ammattikorkeakoulu ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu. Kiitos kaikille työharjoittelijoille arvokkaasta työstä, jota olette tehneet Ekomatkaajien toiminnan kehittämiseksi!

Katso video, jossa työharjoittelijat kertovat itse harjoitteluajastaan Ekomatkaajilla.

Jaa kirjoitus:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ekomatkaajat

Muita postauksia

Sitoumus2050

Ekomatkaajat sitoutuu omalla toiminnallaan vapaaehtoistyöntekijöiden avulla suojelemaan merikilpikonnia ja varmistamaan niiden säilyminen maapallolla myös seuraavien

Lue lisää »