Blogi

Kefalonian matkat

Suomesta Kefaloniaan ei tehdä valmismatkoja. Ekomatkaajien kautta pääset vapaaehtoistyöhön Kefaloniassa. Matka sisältää vapaaehtoistyötä Argostolissa, Lixourissa tai Skalassa. Hintaan sisältyy vapaaehtoistyö ja majoitus.

1953 maanjäristys tuhosi suurimman osan saaren rakennuksista. Tällä idyllisellä saarella onkin pieniä maanjäristyksiä jatkuvasti.

Saarella on paljon tekemistä lapsille ja aikuisille. Satamassa näet päivittäin valekarettikilpikonnia ja saarikierrokselle voit lähteä esimerkiksi Melassinin luolaan, joka on käsittämättömän upea näky. Tällä kirkasvetisellä järvellä pääset lyhyelle kierrokselle veneen kyydissä. Blue Flag-tunnuksella palkittuja rantoja on useita.

Sää Kefaloniassa

Kesällä lämpötila nousee jopa neljäänkymmeneen. Suomalaisten kannalta edullisimmat ja ilmaston kannalta sopivat ovat alkukevät ja loppusyksy. Huhti- ja lokakuussa hinnat ovat edullisemmat ja lämpötila pysyttelee silti 20 asteessa.

Elokuu on vilkas turistisesonki, jolloin lomailevat eurooppalaiset täyttävät saaren. Elokuun päivät projektissa ovat suosituimmat ja täyttyvät hyvin nopeasti.

Kefalonia lennot

Kefaloniaan ei ole suoria lentoja Suomesta. Saarelle pääset lentämään hyvin esimerkiksi Ateenan kautta. Vaihtoehtoisesti Lontoon kautta on paljon lentoja Kefaloniaan.

Kefalonian elämysmatkat

Oletko jo matkustanut tarpeeksi tavallisilla lomamatkoilla? Kefalonian elämysmatkamme ovat sinulle, joka olet jo kokenut tavalliset lomat ja kaipaat jotain uutta ja erilaista.

Argostolissa ja Lixourissa sijaitsevat merikilpikonnakohteemme. Näissä molemmissa kohteissa autetaan uhanalaisia merikilpikonnia. Kohteet ovat hyvin erilaiset, vaikka työ onkin aika samankaltaista. Kysy meiltä lisää kohteiden eroavuuksista!

Skalassa sijaitsee meri- ja rannikkoalueiden suojelukohde. Täällä saaren eteläpäässä pääset sukeltamaan paljon – ja se sisältyy hintaan!

Mietitkö matkaa kesälle 2023? Niin minäkin! Jos et uskalla lähteä yksin, heitä viestiä ja lähdetään yhdessä!

-Maria

Jaa kirjoitus:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ekomatkaajat

Muita postauksia